Eladóknak

Sürgőssé vált az eladás? Van gyors megoldás!

8042 érdeklődő várja az azonnali hírlevél értesítést

Szorítja az idő? Vinné a bank a lakását? Hamar kell költöznie? Lefoglalózta új lakását, de a vételár kifizetéséhez el kell adnia a régit? Megörökölte, nem akarja megtartani, inkább a gyors eladás mellett dönt? Vagy csak sürgősen pénzhez kell jutnia, és ehhez nagyon gyorsan, áron alul el kell adnia lakását? Van gyors megoldás! Hírlevelünkre feliratkozva jelenleg 8042 érdeklődő várja, hogy azonnali értesítést kapjon, amint piaci ár alatt kínálnak gyors eladásra egy ingatlant.

Jelenleg csak budapesti lakóingatlanokkal foglalkozunk.

Olyan irányáron kell kínálnia, hogy a négyzetméter ár az előző negyedévben ténylegesen megvalósult adásvételek árai alatt legyen. Ez azonban nem elegendő feltétel. Csak olyan ingatlanokkal foglalkozunk, ahol a kínálati ár a becsült piaci érték alatt van. A piaci értéknél a konkrét ingatlan valamennyi tulajdonságát figyelembe kell venni (környezet, elhelyezkedés, ház állapota, emelet, lift, alaprajzi elrendezés, világosság, lakás állapota, kivitelezettség, stb.).

Segítünk gyorsan eladni ingatlanját. Legyen Ön is az elsők között, akik a leghatékonyabb marketing technikákat alkalmazzák az értékesítésre! Részletes leírással rendelkező ajánlatokat várunk az alábbi elérhetőségeinkre. Kérjük, csak a fenti feltételeknek megfelelő ajánlatokat küldjenek.

Copyright © 2011-2024 icp.hu Kft. · Motor: WordPress · Sablon: NewWpThemes.com · Weblap készítés: 24h.hu